Cautare

787 de rezultate pentru "afrodisiac natural" (8.18 secunde)
Este un lucru dramatic faptul ca inregistram un spor natural negativ, adica anual 250 de mii de decese si, in acelasi timp, doar 200 de mii de nasteri.
E un mod de lucru si cred ca e cel natural“, a spus Calangiu.Solomon: E simpatica, dar sa-si vada de spitalul ei!Primarul Antonie Solomon a respins vineri acuzatiile directoarei Calangiu, declarând ca bugetul Craiovei va fi dezbatut înainte de a fi aprobat de consilieri.
"S-a inregistrat un regres fata de controlul pe care il facea Curtea de Conturi, care nici acela nu era grozav, dar se pare ca suntem in situatia in care aproape regretam faptul ca atributiile au trecut, cum in principiu e natural sa fie, la Autoritatea Electorala Permanenta, unde exista inca mari discrepante organizatorice in clipa de fata, cat si o lipsa mare de experienta si de expertiza", a mai declarat Moraru.
"Natural, cea mai buna legatura politica pe care poate sa o aiba PD-L este cea cu PNL. Avem o componenta liberala in cadrul curentului majoritar popular si avem o cunoastere destul de ampla a ceea ce inseamna liberalismul si reprezentarea liberalismului in Romania.
Distrugerile in Georgia au continuat si in week-end In pofida tuturor declaratiilor legate de armistitiu, aviatia rusa a incendiat sambata Parcul Natural din defileul Borjomi, iar mai multi martori oculari au declarat ca au vazut camioane care transportau soldati rusi in apropierea Portului Poti, unde se afla un terminal petrolier.
Cei care nu isi vor asigura locuintele nu vor beneficia, in cazul producerii unui dezastru natural, de nicio despagubire de la bugetul de stat sau de la bugetul local, se mai arata in actul normativ.
Aceasta ar fi singura explicatie valida, de vreme ce in angajament sunt prezentate doua puncte care sunt antitetice si care, in mod natural, se exclud unul pe altul.
Conform proiectului, pe locul actualei gradini ar urma sa fie un parc natural, un complex expozitional si de relaxare. De asemenea, se intentioneaza aducerea a 22 de specii de animale salbatice, totul, pe o suprafata de cinci hectare, fata de cele trei hectare pe care este aceasta amplasata.
Foarte asteptat, premierul rus Vladimir Putin a renuntat in cele din urma sa participe la acest summit, intitulat "Gaz natural pentru Europa, Securitate si parteneriat".
Acordul din ianuarie ce a pus capat disputei dintre Kiev si Moscova pe problema gazului natural ar trebui revizuit deoarece dezavantajeaza Ucraina, aprecia presedintele Viktor Iuscenko (foto).
"Este normal si natural ca sefii institutiilor deconcentrate sa aplice politicile propuse si impuse de Guvernul Romaniei, deci este necesar ca toti cei care conduc aceste institutii sa si cunoasca foarte bine respectivele politici.
Cota de piata a Gazprom in Europa - 25% - este prea mare, a mai spus Basescu, adaugand ca promoveaza solutia gazului natural lichefiat (GNL) si ca poarta discutii cu Qatarul in acest sens.
Este natural, este normal si, din aceasta perspectiva, orice varianta care poate fi explorata in viitor, poate fi o buna idee si un bun proiect", a declarat Diaconescu, la un forum al oamenilor de afaceri italieni, la care a participat si seful diplomatiei italiene, Franco Frattini.
" Faptul ca aici domnul presedinte Iliescu, care in mod evident atunci cand s-a produs schimbarea de generatii la congresul de acum cativa ani de zile a ramas in mod natural, este omeneste, cu o anumita umbra de regret si cu anumite intrebari, a reusit sa dea azi un semnal de adevarat om de stat si de ctitor al acestui partid trebuie sa fie un exemplu pentru toata lumea din partid si pentru toata lumea din aceasta tara", a indemnat Geoana.
As dori sa va spun ca ceea ce Ministerul de Interne a facut in mod natural: sa ia masurile necesare de prindere si sanctionare a celor care au incalcat legea electorala la alegerile pentru Parlamentul European.
spontaneitatea, poanta, lovitura fulgeratoare, jocul de picioare care l-au zapacit pe vremuri pe Mircea Geoana de n-a mai stiut nici unde e Magurele - toate astea nu-i mai vin natural.
Asa ca, daca ar ajunge presedinte, probabil ca ar fi firesc, natural, sa lucram impreuna", a spus Sarbu. Marian Sarbu a mai afirmat despre presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, ca este un candidat "dezirabil", dar va trebui sa vada care este programul lui pentru sefia partidului.
In ciuda unor evenimente pitoresti si a unor luari de pozitie mai bizare, a unor conflicte, inevitabile intr-un partid mare si complicat, cum este Partidul Social Democrat, Congresul a confirmat schimbarea de generatie la varful partidului, proces firesc si natural.
Arterele coronare sunt vasele care in mod natural aduc sange din aorta pana in muschiul inimii. Potrivit specialistilor, bypass-ul aorto-coronarian este una dintre cele mai frecvente operatii din chirurgia cardiaca a adultului, care se practica in boala coronariana ischemica, asa-numita angina pectorala.
Imprumutul extern, atragerea de fonduri, proiecte finantate cu "banii altora" reprezinta, in ziua de azi, un mod aproape natural de functionare a majoritatii economiilor.
google-analytics.com